Pojdi na glavno vsebino

Razmišljate o piercingu?

Ob piercingu začnemo razmišljati o določenih vprašanjih

 

Ali je varno?

Ali bo boleče?

Kaj moramo storiti po izvedenem piercingu?

Na naslednjih straneh bomo poskušali odgovoriti na vsa vprašanja povezana s piercingom.

VAREN NAČIN ZA LEP IZGLED VSAK DAN

Podjetje Blomdahl razvija metode in nakit za piercing že od leta 1985. Vsi želimo nositi nakit, ki ne le izgleda lepo, ampak izraža tudi našo osebnost ne glede ali smo stari 7, 15 ali 45 let. Naša naloga je, da razvijemo tako varen nakit in metode piercinga, da ne poškodujemo kože
in škodimo zdravju. Zato je za naše podjetje medicinski vidik najpomembnejši.

KAKO DELUJE MEDICINSKI/VAREN PIERCING


Vsi uporabljeni pripomočki morajo biti sterilni.
Najprej temeljito očistimo mesto piercinga in ga označimo. Piercing naredimo z nakitom, ki je shranjen v sterilni kaseti. Deli nakita in nastavka na instrumentu, ki pridejo v stik s kožo, so sterilni in ne pridejo v stik z drugimi osebami.

Skrb za zdravje je naša prva naloga. Naše metode medicinskega piercinga smo razvili na osnovi tehnik imenovanih “aseptične tehnike” pod nadzorom zdravstvene industrije. To pomeni, da so naši proizvodi in metode varni z namenom preprečiti širjenje okužb pri piercingu. Pri tem želimo preprečiti širjenje bakterijskih (MRSA) in virusnih okužb
(hepatitis B).

Medicinski piercing podjetja Blomdahl je zasnovan na osnovi smernic
zdravstvene industrije – varovati pred okužbami

 

ALERGIJA – NE HVALA!

Niste alergični? Super. Naš nakit in način piercinga Vam pomaga ohraniti to lastnost. Alergije se lahko pojavijo kadarkoli v življenju. Če nosite nakit, ki vsebuje materiale kot so nikelj, kobalt, palladium in tudi zlato, ste izpostavljeni večji nevarnosti pojava alergije. Podjetje Blomdahl zato vedno vztraja pri uporabi samo najboljših in najvarnejših materialov.

Varni materiali.
Blomdahlov nakit za piercing je bil razvit v sodelovanju z dermatologi in je primeren za vsakogar, celo za tiste, ki že imajo alergijo. Lahko izbirate med nakitom iz plastike ali titaniuma čiste medicinske kakovosti. Prevleka je nanesena samo na tiste dele nakita, ki ne pridejo direktno v stik s kožo.

VAREN IN PRIJAZEN DO OTROK

Ali boli? Ne. Da. Malo. Vsak izmed nas se drugače odzove na piercing. Nekateri povedo, da jih malo peče na predelu, kjer se je prebadalo, nekateri to opišejo kot pik komarja. Takoj po prebadanju je mesto rahlo boleče, občutljivo in toplo, a hitro mine.

Hitro in varno. Blomdahlov način piercinga je pravzaprav zelo hiter – celo hitrejši kot krvni test. Naš nakit je koničast, oster in močan, tako da hitro in varno predre kožo.

Istočasno prebadanje – najboljši način za otroke. Imate otroka, ki si želi prebosti ušesa? Četudi si otroci zelo želijo prebosti ušesa, pa si včasih po prebadanju enega premislijo in
ne dovolijo prebosti še drugega ušesa. Blomdahl je zato razvil način istočasnega prebadanja ušes. To pomeni, da je piercing obeh ušes narejen hkrati in ga izvede ena oseba. Tak način je hitrejši, daje nam večji občutek varnosti in predvsem je bolj prijazen do otrok.

KAKO SE OBNAŠATI IN KAJ POČETI V ČASU ZDRAVLJENJA PIERCINGA

Nov piercing je pravzaprav kot majhna rana. Zato je pomembno, da z njo v času zdravljenja pravilno ravnamo, da se nam ne vname.

Piercing mora biti čist in suh. Dvakrat na dan je potrebno nov piercing očistiti s tekočim milom in vodo ali z zato posebej narejenimi Blomdahl robčki. Če je piercing po čiščenju nekoliko vlažen, ga obrišemo s čistim papirnatim robčkom. Zelo pomembno je, da se piercinga v času zdravljenja ne dotikamo. Prav tako moramo biti previdni pri uporabi lakov za lase, parfumov, pri oblačenju...

Zračnost. Da bo naš piercing čist in suh, mora zrak nenehno krožiti okrog piercinga. Zato je Blomdahl razvil poseben nakit. Na primer pri nakitu za ušesa leži metuljček nekoliko oddaljen od ušesne mečice, tako da lahko zrak kroži okoli rane.

Ob izvedenem piercingu dobite izčrpna navodila o negi v času zdravljenja.

Robčki za čiščenje so koži prijazni.

KOŽI PRIJAZEN NAKIT s Swarovski kristali in cikroniji

Kaj početi v prvem letu piercinga? Ko preteče določen čas, lahko odstranimo prvoten nakit in nosimo nakit po želji. Vendar je potrebno opozorilo, da včasih traja celo leto preden se piercing popolnoma zaceli.
Previdno zamenjajte svoj nakit. Koža, ki se celi okrog piercinga, je še vedno tanka in občutljiva. Zato ima Blomdahlov nakit nekoliko debelejši del, ki prebode uho. Luknja bo nekoliko širša, a zato pri menjavanju nakita ne bomo poškodovali kože.
Če ste naredili piercing popka, lahko nakit zamenjate že po nekaj tednih, saj ne zamenjate nastavka ampak samo glavo nakita in tako ni nevarnosti, da poškodujete kožo ali dodatno ranite.
Uporabljajte nakit, ki je prijazen do Vaše kože. Nevarnost pojava alergije je večja v prvem letu po opravljenem prebadanju. Zato je še posebej pomembno, da v tem času nosimo varen nakit. V sodelovanju z dermatologi je Blomdahl razvil nakit, ki je dokazano prijazen do Vaše kože in zdravja.

Želite vedeti še več?
Upam, da smo odgovorili na vsa Vaša vprašanja o piercingu ušes in nosu.

Če želite vedeti še več, nas prosim kontaktirajte na 01 428 70 10. Pri Fanči se bomo še naprej  trudili, da se boste dobro počutili in izgledali čudovito vsak dan, brez nevarnosti za Vaše zdravje.

Darilni boni

Izberite vrednostni darilni bon ali darilni bon za določeno storitev.
Vsak darilni bon je unikat.

Kupi darilni bon

Rezervacija

Za telefonske rezervacije pokličite:

Telefon 01 428 70 14

Spletne rezervacije:

Rezerviraj online

Prijava na e-novice

Naročite se na občasna e-obvestila.

Za vašo lepoto in sprostitev skrbimo že od leta 1968

© 2011 - 2024 Freja d.o.o.

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se