Pojdi na glavno vsebino

Medicinski piercing

Razmišljate o piercingu ušes? Pri nas izvajamo prebadanje s priznano švedsko metodo Blomdahl.

Zakaj izbrati prav metodo prebadanja in izdelke Blomdahl?

Vrhunska kvaliteta izdelkov in metode Blomdahl omogočajo prebadanje ušes na način, ki je varnejši in enostavnejši kot kadarkoli.

Naše osebje je izobraženo in verificirano pri švedskem proizvajalcu Blomdahl. To zagotavlja najvarnejšo pot do nošenja nakita brez zapletov.

V obdobju prvega leta je izjemno pomembno nositi koži prijazen nakit. Zelo obsežna Blomdahlova kolekcija nakita ne povzroča alergij, saj je nakit narejen tako, da ne vsebuje alergenih materialov.


Fanči in Blomdahl

Naše znanje in izkušnje so vaša garancija.

Znamko Blomdahl predstavljajo ne le izdelki temveč tudi znanje in bogate izkušnje. Pri Fanči se tega dobro zavedamo in prav zato smo se odločili, da izberemo verjetno najvarnejšo metodo prebadanja, to je Blomdahl.

Podjetje Blomdahl medical beauty systems, kot vodilni proizvajalec in dobavitelj medicinskega nakita poleg prvorazredno narejenih izdelkov in vrhunskega designa Swarowski ponuja tudi vse potrebno znanje za hitro, natančno in kar je najpomembnejše tudi varno prebadanje.

Naše osebje je za izvedbo prebadanja posebej izšolano in certificirano s strani podjetja Bloomdahl. Znanje in pridobljene izkušnje nam omogočajo izvedbo prebadanja, ki je varnejše kot kadarkoli. Postopek zajema tudi podajanje vseh potrebnih napotkov in pripomočke za domačo nego, ki je po prebadanju izrednega pomena, da bo vaša nova lepotna pridobitev kar najbolj varna.

Za podrobnejše informacije o izvedbi prebadanja nas lahko pokličete na: 041 776 832 ali nam pišite na: recepcija@fanci.si.

 

 

Darilni boni

Izberite vrednostni darilni bon ali darilni bon za določeno storitev.
Vsak darilni bon je unikat.

Kupi darilni bon

Rezervacija

Za telefonske rezervacije pokličite:

Telefon 01 428 70 14

Spletne rezervacije:

Rezerviraj online

Prijava na e-novice

Naročite se na občasna e-obvestila.

Za vašo lepoto in sprostitev skrbimo že od leta 1968

© 2011 - 2024 Freja d.o.o.

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se