Pojdi na glavno vsebino

Kaj nosite vsak dan?
Vsak dan nosimo uro in poročni prstan. Mogoče še našo najljubšo ogrlico in nekaj svetlečega še na ušesih. Naš vsakdanji nakit je del nas. Nikoli nam ni v napoto in nikoli ga ni preveč. Vedno ga nosimo na koži, celo na najbolj občutljivih delih telesa. Kaj pa Vaša koža meni o nakitu, ki ga nosite?

Blomdahl ponuja NAKIT ZA VSAK DAN!

 

Blomdahl koži prijazen nakit s Swarovski kristali in biseri.

BODITE PRIJAZNI DO SVOJE KOŽE

Koža je zaščita telesa pred nevarnostjo. Negujemo jo s kremami in nežnimi čistilci, oblačila očistimo z neagresivnimi čistili. A kljub temu nam koža včasih z nezaželjenimi reakcijami pove, da je nekaj narobe. Tako se nam zaradi neustreznega nakita lahko razvije alergija na nikelj, ki ostane v našem telesu za vedno. To lahko preprečimo, če nosimo koži prijazen nakit – Blomdahl nakit.

NAKIT ZA VSAKOGAR – TUDI ZA LJUDI Z ALERGIJAMI

Blomdahl nakit je koži prijazen in razvit v sodelovanju z dermatologi. Nakit, ki je dokazano prijazen do naše kože in ne povzroča alergij. Mnogo ljudi, ki imajo alergije, je preizkusilo naš nakit in rezultat so zadovoljni uporabniki.
Uporabniki lahko izbirajo v široki paleti izdelkov iz plastike ali titaniuma narejeni na visokih medicinskih standardih.
Okrasne prevleke so dodane samo na delih nakita, ki ne pride v neposredni stik z vašo kožo.

POSEBNA SKRB JE NAMENJENA OTROKOM

Otroci ne smejo biti izpostavljeni neprimernim materialom in sestavinam. To je še posebej pomembno, ko gre za nakit, ki je v stiku s kožo in ki ga nosijo dlje časa.
Blomdahl nakit je narejen upoštevajoč zelo visoke medicinske standarde in je tako primeren za odrasle in otroke.

* Alergija na nikelj je ena najpogostejših alergij, ki se pojavijo zaradi neustreznega nakita. Poznamo pa še mnogo drugih alergij, ki nastanejo kot reakcija na določene sestavine v nakitu: zlato, kobalt, krom, epoksi, paladij… Neustrezen nakit lahko vsebuje tudi strupene ali celo rakotvorne sestavine.

NOSITE NAKIT PO VAŠIH ŽELJAH

Menimo, da je pomembno, da lahko izbirate in nosite nakit vseh velikosti in oblik. Zato je podjetje Blomdahl izdelalo poseben izdelek – “nadomestni obesek”, ki je narejen iz koži prijaznih materialov in lahko nadomesti “obesek” tudi v Vašem uhanu.

Blomdahl koži prijazen nakit.

HIGIENSKO PAKIRANJE

Blomdahl nakit je pakiran tako, da ste ob nakupu Vi prva oseba, ki je prišla v stik z izdelkom, potem, ko je le-ta zapustil podjetje. Izdelek je pakiran v čisti škatlici in prelepljen z etiketo, ki ima funkcijo “pečatnega” zapiranja.

NAREJENO NA ŠVEDSKEM

Blomdahl nakit je nerejen v celoti na Švedskem, kar pomeni, da ima podjetje popolno kontrolo nad celotnim procesom proizvodnje. Spremlja se pot od dobaviteljev, preko lastne proizvodnje in pakiranja, vse do prodaje v certificiranem salonu. Vsi izdelki so podvrženi strogim kakovostnim kontrolam in vsi postopki so dokumentirani.

OHRANITE SVOJ BLOMDAHL NAKIT BREZČASNO LEP

 Blomdahl uhani

 

Darilni boni

Izberite vrednostni darilni bon ali darilni bon za določeno storitev.
Vsak darilni bon je unikat.

Kupi darilni bon

Rezervacija

Za telefonske rezervacije pokličite:

Telefon 01 428 70 14

Spletne rezervacije:

Rezerviraj online

Prijava na e-novice

Naročite se na občasna e-obvestila.

Za vašo lepoto in sprostitev skrbimo že od leta 1968

© 2011 - 2024 Freja d.o.o.

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se