Pojdi na glavno vsebino

Odzivi strank

Veseli bomo vaših odzivov na naše storitve. Vaši pohvale nas bodo dodatno motivirale, da bomo v svoje delo vlili še več energije in truda, vaše graje pa nas bodo hitro opozorile, kje moramo izboljšati svoj pristop, saj delujemo po principu: pritožba je darilo.

 


Profesionalno izvedena depilacija, kozmetičarka je bila uglajena in komunikativna, pa spet ne preveč, tako da sem v celoti zadovoljna z uslugo.

Breda L.

Kozmetičarka je bila enkratna. Prijazna, strokovna in potrpežljiva. Ob pozdravu se je predstavila (kar ni povsod običajno), pričeli sva celo par minut pred naročeno uro. Vsak korak je sproti razložila in tudi sproti povpraševala po mojem počutju. Videti je bilo, da je izkušena pri svojem delu. Na brazilski depilaciji sem bila prvič in ne bi si mogla želeti boljše izvajalke. Zelo prijeten ambient, resnično profesionalno in diskretno osebje.

Janet D.

Kot vedno sem navdušena in se veselim prihodnjega obiska :)

Maša Z.

Super, strokovna, odlično opravljeno, prilagodljiva, skratka vse naj!

Kaja K.

Prijazna, urejena, simpatična, pozorna in strokovna.

Maruša H.

Že nekaj let obiskujem Fanči Gallus, ker je osebje zelo prijazno in profesionalno. Zmeraj sem zelo zadovoljna zaradi odlične ravni storitve.

Marija A.

Nega obraza je bila izvedena odlično. Delala je z občutkom, vsak korak mi je podrobno razložila, mi odgovorila na vprašanja glede nege doma,... Skratka, zelo sem bila zadovoljna s storitvijo in se bom z veseljem še vrnila. Hvala!

Alja B.

Čudovita, natančna, prijazna, ustrežljiva, pozitivna, vedno nasmejana in dobre volje. Skratka TOP TOP!

Urška K.

Kozmetičarka je zelo prijazna, polna energija, dobrovoljna in pripravljena pomagati. Predvsem pa je zelo ustrežljiva in strokovna. Vidno je, da delo opravlja s srcem, in je rada v družbi ljudi. Vse pohvale gredo gospodični.
Hvala za pozitivno energijo. 

Martina Č.

 Na splošno sem zelo zadovoljna s salonom. Že ko sem se prvič naročila, je bila gospa po telefonu zelo prijazna. Poleg tega mi je izredno všeč način obveščanja - sporočilo o rezerviranem terminu po mailu in SMS + SMS nekaj ur pred rezerviranim terminom. Celostna storitev nad pričakovanji!

Zala M.

Profesionalna in korektna, všeč mi je bilo, da me je oseba vikala, saj imam večkrat neprijetno izkušnjo, ko se ponudniki različnih storitev na podlagi mojega videza odločijo o moji starosti in se do mene obnašajo pokroviteljsko. Zato zelo cenim spoštljiv odnos v takem smislu.

 

Klara O.

Prijazna, strokovna, poskrbela za odlično počutje in strokovno svetovala pri nakupu izdelkov za nego.

Bara G.

 

Kozmetičarka je zelo prijetna oseba, kar se čuti pri njej in lahko rečem, da je njena posebnost, poleg strokovnosti tudi, da je zelo topla, človeška, da premore stik s stranko, ki ni zgolj vljuden temveč pristen. Vse našteto naredi celotno izkušnjo bolj prijetno, zato bi jo res pohvalila. Zame kot stranko je pomembna strokovnost a, če imam občutek, da je ob meni človek, ki me vidi kot človeka in ne le stranko, je to zame še velika dodana vrednost.
 
Nina B. 

 

Opomba uredništva:

Navedeni komentarji so zbrani s pomočjo anket o zadovoljstvu naših gostov. Navedena so le imena oseb, priimki so zaradi varovanja podatkov umaknjeni. Ob komentarjih oseb, ki niso želele razkriti svoje identitete, smo zapisali besedo anonimno.

Ob nekaterih objavah smo dodali še naše komentarje, v kolikor smo ocenili, da je potreben odgovor ali opravičilo.

 

Kontakt: recepcija@fanci.si

 

Darilni boni

Izberite vrednostni darilni bon ali darilni bon za določeno storitev.
Vsak darilni bon je unikat.

Kupi darilni bon

Rezervacija

Za telefonske rezervacije pokličite:

Telefon 01 428 70 14

Spletne rezervacije:

Rezerviraj online

Prijava na e-novice

Naročite se na občasna e-obvestila.

Za vašo lepoto in sprostitev skrbimo že od leta 1968

© 2011 - 2018 Freja d.o.o.

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se