Pojdi na glavno vsebino

Odzivi strank

Veseli bomo vaših odzivov na naše storitve. Vaši pohvale nas bodo dodatno motivirale, da bomo v svoje delo vlili še več energije in truda, vaše graje pa nas bodo hitro opozorile, kje moramo izboljšati svoj pristop, saj delujemo po principu: pritožba je darilo.

 


Zelo sem bila zadovoljna s storitvijo in predvsem prijaznostjo in delom gospe Anje. 
Alenka K.

Zelo profesionalna in prijetna. Poleg storitve, ki jo že koristim, bi želela preizkusiti še kakšno drugo storitev.
Kristina B.

Zelo prijeten ambient, resnično profesionalno in diskretno osebje. Rahlo nerodno tako za stranko, kot za izvajalko storitve je, da na lokaciji v Gallusu dela zgolj ena oseba, ki mora obenem opravljati tudi delo receptorke.
Alja F.

Fanči: Spoštovana gospa Alja! Zahvaljujemo se vam za vaše cenjeno mnenje. Situacije, ki jo opisujete se zavedamo že od samega začetka obratovanja. Salon ima pripravljeno vse potrebno, da bo goste v prihodnjosti sprejemala receptorka, kot je to pri Fanči urejeno že več kot desetletje. Trudimo se, da bo tudi v našem novem salonu recepcija v najkrajšem možnem času ponudila popolno podporo delu kozmetičark in s tem vam, našim gostom ponudila še višji nivo storitev.  


Z opravljeno storitvijo sem zadovoljna. Gospa Maja je manikuro opravila dovršeno, natančno. Vsekakor še kdaj pridem na urejanje nohtov. Srečno in lep pozdrav,
Mojca


Storitev je izvedla Anja. Delala je mirno, brez hitenja in zna tudi dobro svetovati.
Ana P.

Ker sem bila prvič na brazilski depilaciji, sem potrebovala nekaj nasvetov in spodbude in gdč. Katja je bila zelo prijazna. Počutila sem se dobro in lahko samo pohvalim svojo izkušnjo.
Anonimno

Manca je bila zelo prijazna, nasmejana, strokovna. Dala mi je nekaj nasvetov glede na mojo kožo in drugih pomembnih informacij. Poskrbela je za strokovno opravljeno storitev ter za to, da sem bila ob izvajanju depilacije kar se da sproščena.
Anonimno

Strokovno in profesionalno, hkrati pa je bila prijetna sogovornica. Svetuje tudi kateri kozmetični artikli bi bili primerni zame in moje potrebe. Zaradi nje sem se tudi odločila, da bom vaš salon obiskovala redno. Katja je super.

Tjaša. D.

 

Opomba uredništva:

Navedeni komentarji so zbrani s pomočjo anket o zadovoljstvu naših gostov. Navedena so le imena oseb, priimki so zaradi varovanja podatkov umaknjeni. Ob komentarjih oseb, ki niso želele razkriti svoje identitete, smo zapisali besedo anonimno.

Ob nekaterih objavah smo dodali še naše komentarje, v kolikor smo ocenili, da je potreben odgovor ali opravičilo.

 

Kontakt: info@fanci.si

 

Darilni boni

Izberite vrednostni darilni bon ali darilni bon za določeno storitev.
Vsak darilni bon je unikat.

Kupi darilni bon

Rezervacija

Za telefonske rezervacije pokličite:

Telefon 01 428 70 14

Spletne rezervacije:

Rezerviraj online

Prijava na e-novice

Naročite se na občasna e-obvestila.

Za vašo lepoto in sprostitev skrbimo že od leta 1968

© 2011 - 2018 Freja d.o.o.

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se