Pojdi na glavno vsebino

Pogosto zastavljena vprašanja - FAQs

Na tem mestu bomo zbrali odgovore na vaša pogosto zastavljena vprašanja. V primeru, da na straneh niste našli dovolj natančnega odgovora ali bi si morda zaželeli podrobnejše obrazložitve, predlagamo, da odgovor poiščete na tej strani. V kolikor odgovor še ni naveden, nam ga pošljite po e-pošti na gallus@fanci.si.

SPLOŠNO

Koliko časa prej se moram naročiti?
Najbolje je, da pokličete kakšen teden prej, je pa seveda odvisno od prostih terminov in vašega prostega časa. Popoldanski termini so hitreje zasedeni kot dopoldanski, poleti pa svetujemo, da pokličete teden in pol do dva tedna prej.

Ali opravljate posege z laserjem?
Ne, zadevo prepuščamo dermatologom, ki so za to specializirani.

Kako vem katere kreme so primerne za mojo kožo?
V primeru, ko ne najdete kreme zase, oziroma vam nikakor nobena ne ustreza, ali pa preprosto ne veste katera je prava, vam svetujemo da se pri nas naročite na Brezplačno kratko nego Dermalogica (20min), kjer vam kožo pregledamo in svetujemo o izdelkih primernih za vašo kožo in njihovi uporabi.

DARILNI BONI

Koliko časa velja bon?
Darilni boni nimajo časovne vezave, tako bon velja dokler ga ne izkoristite.

Ali lahko storitev zamenjam?
Storitev lahko zamenjate za drugo storitev v vrednosti bona oz. za doplačilo. Pri menjavi bona za drugo storitev lahko bon koristite tudi v večih obiskih, vendar celotni znesek je enak vrednosti darilnega bona.

Ali lahko paket razdrem in koristim storitve posebej?
Lahko vendar za doplačilo. Paketi so mišljeni zato, da se jih koristi v enem obisku in zato so tudi ugodnejši. Če paket razdrete, se smatra da koristite posamezne storitve, kar v skupnem seštevku presega vrednost bona. Razliko lahko doplačate.

Ali lahko bon koristim na drugi lokaciji kozmetike Fanči?
Seveda, darilni boni niso omejeni na lokacijo. Vendar pa morajo ustrezati ponudbi lokacije. Npr. obisk sprostitvenega centra lahko koristite le v Kozmetiki in savni Fanči, ker savnanje ponujamo le tam.

Ali lahko na Fanči Gallus kupim bon za savnanje?
Seveda. Na obeh lokacijah lahko kupite bon za vse naše storitve.

DEPILACIJA

Koliko morajo biti dolge dlake za depilacijo?
Dlake morajo biti dolge od 0,5 - 1cm. Če ste si do sedaj brili predel, ki ga želite podepilirati, dlake tako dolžino dosežejo približno 10 dni po zadnjem britju.

Kaj moram storiti, če se mi vraščajo dlačice?
Ko se koža umiri po depilaciji, je 2-3 krat na teden potrebno opraviti piling na predelu, ki je bil depiliran in kožo namazati z vlažilno kremo.
Če to ne zaleže, da je vraščanje prehudo, imamo v prodajni ponudbi tudi tekočine proti vraščanju dlačic, ki še dodatno preprečujejo vraščanje.

Se po depilaciji lahko sončim, savnam?
2-3 dni po depilaciji, predel ki je bil depiliran ne izpostavljamo sončnim žarkom in savnanju. Tudi potem, ko se koža pomiri, je treba kožo pred sončenjem zaščititi z ustrezno sončno zaščito.

S čim negujem kožo po depilaciji?
Prve dni, ko je koža razdražena, jo je potrebno mazati s pomirjevalnimi losijoni, kot je Dermalogica After Sun Repair. Ko se koža pomiri (2-3 dni) je potrebno redno opravljati pilinge in sicer 2-3 krat na teden in namazati z vlažilno kremo.

Kaj lahko storim, če imam po depilaciji razdraženo kožo?
Kožo je potrebno mazati s pomirjevalnimi losijoni, kože ne izpostavljamo sončnim žarkom, solariju, savnam. Če gre za predel bikinija, je potrebno nositi zračno perilo, ki nima motečih šivov, izogibamo se vroči vodi pod tušem. Vsem, ki redno telovadijo priporočamo, da tistih prvih par dni zamenjajo kolesarjenje za katero drugo športno aktivnost.

PEDIKURA

Na koliko časa moram opraviti pedikuro?
Časovni razmik med eno in drugo pedikuro je odvisen od vaših stopal. Za redno negovane noge, brez posebnih težav priporočamo obisk pedikerja približno na mesec, mesec in pol. Za zahtevne nohte, težave kot so kurja očesa, vraščene nohte,... priporočamo obisk pedikerja pogosteje. Pri vsakem obisku vam lahko svetujemo, kdaj bi bil priporočen naslednji obisk, glede na stanje vaših stopal.

Ali odstranjujete bradavice?
Ne, bradavice odstranjuje osebni zdravnik, zato se morate naročiti pri osebnem zdravniku, ki vam jih s tekočim dušikom zamrzne.

NEGA OBRAZA

Katera nega je primerna za mojo kožo?
Na izbiro imamo veliko število neg in vemo, da je včasih težko izbrati pravo. Zato imamo na voljo brezplačno 20 minutno Dermalogica nego, kjer vam lahko svetujemo, katera nega bi bila primerna za vašo kožo.

Kaj če izberem nego, ki ni primerna za mojo kožo?
Brez skrbi, vsaka nega ima na začetku pregled kože. Na podlagi tega prilagajamo izbor izdelkov pri negi. Na vašo kožo nikoli ne nanašamo izdelkov, ki za vas ne bi bili primerni.

Kakšna je razlika med negami 60 in 75 minut?
Enourna nega je osnovna nega obraza, ki zajema pripravo kože (čiščenje, piling), čiščenje por, mozoljčkov, kratka masača, maska in ustrezna zaščita kože. Nega kože 75 minut z razliko enourne nege nima samo kratke masaže, ampak daljšo masažo. Ta nega je primerna za tiste, ki poleg samega čiščenja hočejo tudi uživati.

Zakaj so pomlajevalne nege dražje od ostalih?
V pomlajevalnih negah se uporabljajo izdelki, ki imajo visoko koncentracijo kozmetičnih učinkovin, da dosežejo svoj namen.

Kaj je mikrodermoabrazija?
Mikrodermoabrazija je kozmetični postopek, pri katerem mehansko odstranimo odmrlo povrhnico.
Ozek curek finih, sterilnih kristalov iz aluminijevega oksida ob stiku s povrhnjico odstrani površinske celice kože. Ta metoda abrazije je bila prvotno prilagojena uporabi v medicini.
Evropski zdravniki so z njo zdravili kožne nepravilnosti. Ločiti moramo med Dermoabrazijo in Mikrodermoabrazijo. Dermoabrazija, ki je medicinski postopek, je za kožo zelo invaziven postopek, ki zahteva anastezijo in dolgotrajno okrevanje. Mikrodermabrazija pa je novejši (kozmetični) postopek za obnavljanje celic in kolagena, ki je bistveno nežnejši in manj invaziven kot Dermoabrazija.

Darilni boni

Izberite vrednostni darilni bon ali darilni bon za določeno storitev.
Vsak darilni bon je unikat.

Kupi darilni bon

Rezervacija

Za telefonske rezervacije pokličite:

Telefon 01 428 70 14

Spletne rezervacije:

Rezerviraj online

Prijava na e-novice

Naročite se na občasna e-obvestila.

Za vašo lepoto in sprostitev skrbimo že od leta 1968

© 2011 - 2024 Freja d.o.o.

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se