Pojdi na glavno vsebino

Predstavitev salona

Predstavitev

Fanči Gallus je moderen in domač kozmetični salon v stari Ljubljani, ki prebivalcem mestnega jedra in tudi širše okolice ponuja široko ter zaokroženo paleto lepotnih postopkov. Salon je del podjetja Kozmetika in savna Fanči, ki opravlja kozmetične storitve že 49 let.

Salon

Fanči Gallus vam zagotavlja prijetno in sproščujočo izkušnjo, ki je ne boste pozabili. Popolnoma samostojne kozmetične kabine vam ponujajo najvišjo mero zasebnosti in udobja.

Salon je opremljen z lahkotnim belim pohištvom in naravnim svetlim parketom. Svetle in avtomatsko prezračevane kabine ponujajo najvišjo mero bivalnega udobja. Sodobna kozmetična oprema in orodje pa profesionalnemu osebju omogoča hitro, učinkovito, higienično, varno in udobno delo.

Osebje salona stremi k prijazni in sproščujoči komunikaciji s strankami, ki jim ponuja visok nivo storitev.

O ustanoviteljici podjetja

Pot v svet kozmetike se je za Janjo Turk Berlic pričela v Ljubljani in v močni želji po višjem nivoju ter količini znanja kozmetične stroke je dne 19. marca 1971 z mednarodno priznano diplomo zaključila izobraževanje na Dunaju. Svoj prvi salon je odprla že istega leta v Ljubljani na Golouhovi ulici, kjer še danes uspešno deluje kot Kozmetika in savna Fanči. Pridobljena znanja je vsa leta dopolnjevala z neštetimi izobraževanji tako v tujini kot tudi doma ter jih z veseljem tudi nesebično predajala naprej vsem kozmetičarkam, ki so v več kot štirih desetletjih opravljale delo kozmetičarke v njenem salonu. Z bogatenjem izkušenj skozi leta ter v želji ustreči željam vedno večjemu številu strank, je salon vsa leta povečeval število in asortiman kozmetičnih storitev kot tudi svojo velikost. Danes ponudba obsega preko 250 storitev in vsaka od njih je posebej prilagojena posamezni stranki. Izvajamo jih v 14 samostojnih kabinah na dveh lokacijah.

Stranke

Število naših strank se vsa leta še vedno dnevno povečuje. Velik del gostov obiskuje Fanči že več desetletij in s tem soustvarjajo zdrave, pristne ter domače odnose. Močno se trudimo vzdrževati in dvigovati zadovoljstvo slehernega gosta. Upamo si trditi, da smo pri tem zelo uspešni, saj moč besede naših zadovoljnih gostov predstavlja skoraj celotno oglaševanje podjetja. Želimo si, da bi tudi vi postali naša zadovoljna stranka, ki bo širila dober glas!

Delujemo po principu “Pritožba je darilo”, zato bomo veseli, če bomo za vaše graje izvedeli prvi! Vaše komentarje lahko pošljete na: recepcija@fanci.si ali nas pokličete na 041 632 302.

 

Darilni boni

Izberite vrednostni darilni bon ali darilni bon za določeno storitev.
Vsak darilni bon je unikat.

Kupi darilni bon

Rezervacija

Za telefonske rezervacije pokličite:

Telefon 01 428 70 14

Spletne rezervacije:

Rezerviraj online

Prijava na e-novice

Naročite se na občasna e-obvestila.

Za vašo lepoto in sprostitev skrbimo že od leta 1968

© 2011 - 2023 Freja d.o.o.

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se