Pojdi na glavno vsebino

Darilni boni

Ponujamo Vam sproščujočo idejo za vaše darilo!
S posebnim darilnim bonom nas lahko vaša najdražja oseba obišče in izbere katerokoli storitev, ki ustreza njenim željam in načinu življenja.

Vsak darilni bon pripravimo posebej za Vas in vašega obdarjenca!

Fanči darilni boni

 

Visoko kvalitetni bon v elegantni 3D embalaži vas bo rešil dodatnega aranžiranja vašega darila!

Darilni bon bomo pripravili glede na Vaše želje in potrebe. Da bi Vam lahko kar najbolj ustregli smo pripravili darilne bone tako, da nanje lahko vpišemo katerokoli storitev iz naše ponudbe, ki jo boste izbrali.

Možne so tudi poljubne kombinacije storitev, razni sprostitveni ali wellness paketi, ki omogočjo, da izbor storitev delno ali v celoti prepustite osebi, ki jo želite obdariti. Izdelamo lahko tudi vrednostni bon, ki prav tako omogoča prost izbor storitev, prejemnik pa se bo nato sam odločal, kaj iz pestre palete storitev si želi koristiti.

 

Bi raje naročili telefonsko?

V tem primeru nas pokličite, da Vam si zabeležimo storitev, ki jo želite podariti, posvetilo in seveda vaše podatke in naslov. Darilni bon vam pošljemo po pošti.

Za naročilo bona nas pokličite na telefon:
01 428 70 14
ali 051 311 550
med 7.00 in 20.00 uro!

 

Osebni prevzem

Možen je osebni prevzem na naši recepciji. Svoj obisk predhodno najavite.

Plačilo darilnega bona je možno z gotovino, plačilnimi karticami (BA, Maestro) ter kreditnimi karticami (Eurocard, Visa in Diners).

 

Ponujamo vam pomoč pri izboru storitev...

V primeru, da niste prepričani katero storitev bi radi podarili ali kaj si vaš obdarjenec ali obdarjenka želi, Vam bomo seveda z veseljem priskočili na pomoč in Vam svetovali.

 

Osebno posvetilo, da bo vaše darilo bolj posebno!

Da bi darilni bon postal res posebno darilo, lahko nanj natisnemo Vaše posvetilo, imena ali morda še kaj. Vzemite si potreben čas in si zapišite Vaše posvetilo že preden pridete do nas.

Kaj pa vrednost bona?

Darilni bon lahko izdelamo za katerokoli vrednost. Najmanjša vrednost je vrednost najcenejše storitve iz naše ponudbe, ki si jo lahko ogledate na ceniku. Izdelava darilnega bona je brezplačna.

Rok trajanja

Darilni boni nimajo omejenega roka trajanja.

Obdarite sebe in svoje prijatelje hkrati!

Podarite zdravje in sprostitev in svoje prijatelje in družino pripeljite s seboj, da v našem sprostitvenem centru preživijo čudovit dan.

Paketi za podjetja

Zdravi zaposleni so produktivni zaposleni. Naj bo vaše darilo dobro počutje in sprostitev v obliki storitev v paketu. Darilne bone bomo oblikovali glede na velikost in potrebe vašega podjetja in zaposlenih.

Menjava bona

Potrudili smo se, da bi v kar največji meri ustregli vašim željam in različnim situacija, ki so se nam v preteklih desetletjih poslovanja pojavile.  Naši boni imajo tako neomejeno veljavnost in jih je moč koristiti za katerokoli storitev, ne glede na vsebino bona. Ne glede na vse pa čisto vseh želja, ki se v zvezi z darilnimi boni pojavijo ne moremo izpolniti.

Menjava bona za drugo storitev:
V primeru menjave za drugo storitev, nam že ob izvedbi rezervacije omenite svoj namen, saj lahko sicer pride do razlik v dolžini termina.

Izberete lahko katerokoli storitev iz naše ponudbe, pri tem pa se upošteva njihova vrednost s cenika. Darilni bon se ovrednoti po vplačani vrednosti, ki je navedena na pripadajočem izdanem računu, razen v primeru, da je bil izdan v promocijske namene ali nagradne igre oziroma, če je na njem navedeno, da menjava ni možna.

Darilni paketi:

V primeru, da paket želite razdreti, se posamezne storitve obračunajo po veljavnem ceniku, torej brez količinskega popusta. Pri menjavi storitev se upošteva vplačana vrednost darilnega bona.

Menjava bona za nov bon:

Menjava darilnega bona za drug darilni bon ni mogoča. 

Menjava bona za gotovino:
Menjava darilnega bona za gotovino ni mogoča. 

 

 

Darilni boni

Izberite vrednostni darilni bon ali darilni bon za določeno storitev.
Vsak darilni bon je unikat.

Kupi darilni bon

Rezervacija

Za telefonske rezervacije pokličite:

Telefon 01 428 70 14

Spletne rezervacije:

Rezerviraj online

Prijava na e-novice

Naročite se na občasna e-obvestila.

Za vašo lepoto in sprostitev skrbimo že od leta 1968

© 2011 - 2024 Freja d.o.o.

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se